To, čeho se bojím
To, čeho se bojím, projdu klidně středem
s duší otevřenou v provedení bledém
do ní vepsal život prapodivné změny
karty rozdal osud, konec otevřený
vím přesně kam mířím za tím světlem, dá-li
(ten náš Pán Bůh Svatý)
i když cestou zmoknu, stejně mi to pálí
(v hlavě rozevlátý)
Přečteno 463x
Tipy 17
Poslední tipující: vodnař, Dreamy, Markvart, enigman, kudlankaW, Frr, Amonasr, Jin&Jang, MARKO, Ziny, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)