Únos
Anotace: Jeden by nevěřil, jaké jsou lidé potvory.
Sbírka:
50 dní Gomory
Svázali ho a hodili do auta
Ale do hlavy
Ho nepraštil obušek
Ale kapota
Venku z auta u pařezu
Měl mít hlavu
V příčném řezu
Děsivá to byla chvíle
Ale „Apríl!“ zakřičeli mile
Přečteno 692x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash
Komentáře (1)
Komentujících (1)