Ponořená
Prý se do toho
nemám tolik nořit
že budu celá ponořená!
Ale já chci vědět
kdo a jak sem
a čí žena?
Prý se nemám tolik nořit
že mi z toho šibne!
Člověk neunese tolik
a pak skončí bídně
Nemusím se nikde cpát
i tak to půjde dál
Kdo uletět má, uletí
ať král, či pecivál!