DŮLEŽITOSTI?
Anotace: Všem veršotepcům ke dni poezie
DŮLEŽITOSTI?
Jak krásné je,
že v Tobě žije
POEZIE.
Jak těžké je,
že ztrácíš se
v ČASE.
Žijeme v materiálním světě,
kde každý chce
FINANCE.
Jsou skoro v každé větě,
žij bez nich, přicházíš
o ŠANCE.
Hlavně všeho s mírou,
žádné extrémy!
Do všeho jít
s VÍROU:
Vše bude lepší,
když budem lepší my.
Připojuji otázku:
Proč zapomíná se
na LÁSKU?
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: Mácha, enigman, Ziny, bogen, Nikita44, zdenka, MARKO
Komentáře (3)
Komentujících (3)