Potemnělo město
a ulice zely prázdnotou
když se nad oblaky
rozeřvali hladoví
DRAVCI
a zběsilostí
sobě vlastní
napadali černo pod sebou
až se rozzářilo
všemi odstíny
rudé a oranžové
a malé děti
zůstaly ležet
připečené k postýlkám
a rodiče hořeli
v posledním objetí
LÁSKY
Nakonec doutnalo a páchlo
kouřem a mršinou
Potemnělo město