Vojáci, střelba a mrtví.
Děje se to v mé hlavě
po nocích.
Závidím tobě, když řekneš,
že ti ve snu lítají motýly
v nádherných barvách.
V mých snech teče krev.
Probudím se do reality,
první ranní zprávy -
letiště, mrtví.
a já...
... chci vidět motýly.