Anotace: ...aneb proč nejezdím na třídní srazy. S nadsázkou.
Nejsem jako vy
nejsem normální
nejsem
škola práce vdávadlo rodinka
výhodná hypotéka
snad jen ta práce
a pak já
neznámá
ale co s tím
proč nejsem jako vy
normální
mám dojem, že naprosto rozumím...
24.03.2016 08:44:11 | Anne Leyyd
protože jsi nenormální...
23.03.2016 20:37:46 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?