Setkání
Cítím, že nastala tu zhoda
že něco podobného
potkalo tu nás
byla to cesta
pro nás oba
nejkrutší boží špás!
Cítím, že nastalo tu
souznění
tak tě tu vítám
jsi první na Zemi
do mého života vhozený
Poznám to na očích
jinak se dívají
s ničím se neperou
přes závoj mlhavý ..vidí
Co za to sklidí?
Prý jenom samotu
po zbytek dní ..
tak teď sama nevím
ty zdáš se mi ..sním?