Samota vědomí
zpět do samoty
v baráku vědomí
kde žádný čas jen myšlenky
a svědomí
v tom domě
věčná bárka snů
proplouvá všemi pokoji
a okny pravdy dokořán
zavoní vánek
smíření
zde nevládne žádný stres
jen tichý příliv dumavý
co stoupá vzhůru sklepením
po půdu tkanou
hvězdami
samota vědomí
tam já chci zpět
kde nic netrápí nebolí
a zabodnuté střípky vzpomínek
ve starých zdech
už zarůstají břečťany