Nelze žít bez lásky, to sám dobře znáš,
láska tvých nejbližších je vše, co kdy máš...
Tajemstvím zůstává, kdy pro ten drahokam stojí za to všeho, úplně všeho se vzdát...
16.04.2019 17:57:28 | Lili Starr
Odpovědí tvou jsem na otázku,
Zda život promarnit a nepotkat lásku.
Více slov netřeba, odpověď znáš,
Drahokam oceníš, až jej nemáš.
Jeho lesk zůstává, hodnota narůstá,
Pouť tvoje nebude už tolik přepustá,
Andělem na cestách tobě se stanu,
Smutku a bolesti obrousím hranu.
Vděčnost je pamětí našeho srdce,
Vzpomínky lékem na mnohá trápení,
Miluj mne navěky, vyslovím měkce,
Kéž lásku tvou ke mě Bůh jednou odmění.
18.03.2018 00:36:33 | Jasmína zatoulaná z hvězd