Fotky
Anotace: Jak? Prostě tak, že?
Životní etapy.
Tak nějak odcházejí a přicházejí.
Stejně jako lidi.
Že?
Dost dlouho mě to štvalo.
Jak? Prostě tak.
Tak nějak jako dlouho omílaný Titanic.
Vždyť šlo o zánik.
Bez chyby. I s chybou.
Že?
Tak nějak dýchám, žiju.
Žiju, dýchám.
Jak? Prostě tak.
Fotky hovoří za vše.
Nostalgie. Pitomá nostalgie.
Že?
A s ŽE i bez.
Jak? Prostě TAK.
Že?
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Smeglofus, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)