Srdce
Tou cestou necestou,
propletam se rozcestim,
vim, ze me kroky,
neskonci na zcesti.
Pesinou proslapanou,
kroky milencu a jejich vrahu,
kracim si poklidne,
me srdce neni na vine.
Pustim ho nahoru,
nad horizont vecnosti,
na volnobeh radosti,
necht bije, bije a bije.
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, enigman, Lioness, Jort, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (3)