Raději
raději opuštěná
v samotě svého bytí
ale skutečná a pravě vnímající
já zbavila se všeho smetí
té lidské bídy nepřející!
raději vyděšená
než slepá a veselá
dychtivá řehtající šťastná kobyla
co klam světa spásá
tak to bych nechtěla!
raději nevěřící
než svolná a zhrzená
oblaflá civějící husička zmatená
co slzičky trousí jak sirotek
bez jména
raději divná než zlomená
Přečteno 469x
Tipy 17
Poslední tipující: Mácha, poeta, mauvais-ange, enigman, MARKO, bogen, Nikita44, Amonasr, Lioness, Smeglofus, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)