Katalánské nebe
Anotace: Jedna krátká o moji malé Katalánce.
Víno naléváš silné
a každý to ví.
Naopak v srdci ukrýváš něhu,
o které nikdo netuší.
Z hlasu zní energie i odhodlání,
jen čekáš na toho,
kdo paso doble s tebou si zatančí.
Bude to Torero,
co muletou Tě uhrane,
tomu dáš své srdce zakleté.
Vášnivá budeš jako katalánské nebe,
málokdo by nechtěl poznat právě tebe.
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION, Móny
Komentáře (0)