Smrt
Anotace: Občas si pokládám otázku jak chci žít ...
Čím lépe žijete a více máte,
čím zdravější jste a více lidí máte rád,
o to více potom odevzdáte,
až budete jednou umírat.
Je to však důvod k tomu žít nezřízeně,
a k lidem se chovat jako ke zvířeti,
nevěrný a zlý být ke své ženě,
a zanedbávat děti?
loupit, lhát, žít na dluh,
a nestarat se o své zdraví,
protože až budeš jednou končit,
smrt tě o nic nepřipraví?
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: CORONATION, Móny, Frr, Nikita44, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)