Jsou místa, odkud není návratu;
chci přes bouře a vztek jen tebe mít rád,
vzdor zpřelámaným obratlům dál rovně stát,
svůj dluh splácet v lásce, ne ve zlatu;
Jsou slova, která nikdy neuslyšíš;
chci být jenom jeden a být pro tě vše,
být světlou svící na konci smuteční mše,
než tvé oči mě odvlekou na kříž;
Jsou činy, které bojíme se konat;
chci jemné pohlazení a radostný smích,
však pro tvé srdce to mé tráví hřích;
i po léčbě ethanolem jsem nepřestal stonat...