Cizí neštěstí
Pochopil jsem správně milí čtenáři,
vám udělá dobře jen když mě se nedaří,
když jsou básně plné negativních emocí,
je mi těžce či bojuji s nemocí.
Vždy oceníte jenon cizí neštěstí,
těší vás, když má duše tvoří v bolesti,
Pak má má poezie správný šměr,
Když se při tom kupí kupy těl.
Já vám řeknu co teď udělám,
nejlepší dílo, které dám jen vám,
o pointě rozhodnete vy - mí zlatí,
Zabiju se, pokud vás to obohatí.
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)