Namlouval si René pani,
ta se ale tuze brání,
že je vdaná odtuší,
zahýbat se nesluší.
Svůdce je však vytrvalý,
majetek má a ne malý,
věrnost časem ustoupí,
kdo zaváhá prohloupí.
Pani žije jako v ráji,
záletnice se tak mají,
berňák ale neváhá,
to je zpráva neblahá.
René potom v okamžení,
v basistu se rychle změní,
manžel zas je miláček,
opět skočil na háček.