Ukážou ti to
Sundají před tebou
i měsíc z oblohy
když nadejde tvůj čas
ukážou ti to
bleskem tě roztaví
uvnitř!
Ukážou ti to
jak malej ratlík
se hrůzou budeš třást
a jenom zemřít
přát si budeš nejvíc
Ukážou ti to
svět vypadne ti z rukou
zlomí se v kusy
a nezbude z něj vůbec nic!
Běžíš, jak blázen
hledáš nový smysl bytí
a zakopáváš o měsíc
, ,