Jeden tah, jeden krok
Jeden v před
Druhý chtíčů vznět
Nebude stejný
Byl jsem s tebou na měsíci
Ta prokletá věc
Svázala mi ruce
Ta lásce nepřející
Hněď
Lepí se mi na paty
Dítě adoptované
Stolic lopaty
Lepím se od citrónů
Jak se ušklíbám.
Mám toho po krk
Hromad jak Karpaty
Ztráty co mě vzaly.
A nevzaly.
Žaly.