Napiš něco veselýho řekla a usmála se
Tak píšu o slunci, studeným jak kámen
O lásce, která pálí jak plamen
O noci s havraním hávem
Suďte mě, bude to právem
Píšu o bohu, který lže nám rájem
O štěstí, který nejeví zájem
O osudu, který vzbuzuje dojem
Že se zklamáním je spojen