Anotace: Až budeme na okraji mostu stát
Až budeme na okraji mostu stát
A vdechovat čerstvý vítr od Vltavy
Do dálky se dívat
Klanět se nad dobrými mravy
A marnivě se ptát
Jak neupadnout do únavy?
Sjíždět očima
Vycházející slunce
A očekávat
Zázrak
Návratem do předešlé noci
Lehkostí létajících pavučin zvedat jednu nohu za druhou
Dát si ještě vína deci
Zjevit se za duhou
A moci
Být opět dívkou
spanilou