Anotace: Neumím oslavit to, čemu nevěřím, pro pocit z vítězství na kopec neběžím
pravdu znáš nehledáš
přečetl sis prostor čas
všechno pěkně sežvýkals!
seš si jistý tím svým "nic"
z rukávů i z nohavic
sypeš fráze a nic víc
kypříš bludy zažité
marné snahy letité
jen vyčpělé "nic"
nic je tady nic je všude
tak si bádej hádej klaune!