Anotace: over...
Přitomno, jež nespustí katarzi,
temno a den stále přichází,
Jak nabýt zvyku, běžně manické oscilace,
jak bez povyku, jen zůstat a nespadnout.
Vědouce zkázy malovati zámky,
jinak veřejná deklarace podstaty
by zavřela dveře a zámky,
a možné zlepšení
by nepomohlo z vězení.
Jen malovat dechberoucí stíny,
když vinen jest a nemožno být jiný.
Jak při takovém jedu a prachu
nabýt vědomí, nevidět kdo jest,
a být tím, koho nevidí v almanachu.
Vyšlo spoustu sluníček z pod oblak,
zahřály, zmizeliy, neví ani jak.
Na vlnách jistoty, na vlnách rmoucení,
příchody, odchody, zhroucení....