Přišli si zahrát s námi basketbal
Přišli si zahrát s námi basketbal
A co nesmyly čůrky moří
po celá staletí
kdo uvěří pravému,
Božímu prokletí...
Přístavy potemněly
pod náplavou ztroskotanců
Z celé Evropy udělali vládci
jednu kupu vyhnanců a psanců
Ve své Zemi,
již nejsme požehnáním
Kdo čelit umí
srabáckým, nechutným zbraním?
Černé legie
Starým kontinentem táhnou
na kterou matku příště
ruku vztáhnou?
Kdo zapříčinil tohle klání v košíkové?
Hanebně doplatí...
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)