Limericky
U hospody na Dubině
pobily se důchodkyně
čekaly tam na pošťáka
který svoji službu fláká
chce ty mladé na Dubině.
Na sídlišti v Bělském Lese
rozkoší se synek třese
holky do hospody
chodí bez podprdy
on to chudák neunese.
Na Porubě u pracáku
sešlo se pár ostraváků
nemají tam zdravý pobyt
tak se synci bojí robit
zdraví to nemaj na háku.
Přečteno 457x
Tipy 13
Poslední tipující: vodnař, enigman, zdenka, knihomolka, Frr, Amonasr, Danaé, Nikita44
Komentáře (11)
Komentujících (6)