Přicházejí Vyšší
myšlenky mé slyší
bolístky mé cítí a sluneční nití motají
Přicházejí Vyšší
pracují tu s Duší ..potaji
Lidi v kasty rozdělí
každý sobě přidělí
duchovní hierarchie vystřídá se v posteli!
Nejsvatější králi
nejtemnější pane
já chci vědět víc a copak se stane s mojí duší dál?
..