Schizofrenia IV
Anotace: A ta nebeská obluda mě stále nechce vyslechnout...
Sbírka:
Stručné verše
Ne, nevěřím ti, Zrádná
Vysmíváš se mi skrz mříž
Nazýváš mě nehodnými jmény
Bez kusu úcty
Bez špetky, záchvěvu emocí
Jen, lhostejnost tě živí
Jsem pouhý básník
Tančit s tebou já chtěl
Po noční obloze
Ve splynutí těl
Luno, opět mě zrazuješ!
S jiným obcuješ
A já stále vyhlížím tě
Skrze zamřížované okno
Vidím však jen tmu
Pověz, proč
Nejsem ti dost dobrý?
Nemohu sdílet tvou dávnou věkovitost?
Pověz, Luno
Načechrej si polštář
A odejdu spát
Jako každý den
Si nech o jiném zdát
Lhostejná
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Móny
Komentáře (2)
Komentujících (2)