Otevri oci
Vitr si vane pousti,
neschovava se v housti,
jemne a letmo si poletuje,
pisek si tu a tam poodkryje.
Hvizda si pisen svou bezprahou,
oazy pri nem vyprahnou,
odevzda se ji celicky,
i Ty ho ucitis pod vicky.
Osus sva vicka zmacena,
necht nezustanou bezbreha,
otevri oci do koran,
do novych patku a novych ran.
Přečteno 387x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Smeglofus, Jort, Mácha, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (2)