Schizofrenia V
Z hlubiny temných věků
Volají hlasy minulých životů
Volají, chtějí mne pro sebe
Pro vůli černých mraků
Ta černosvitá lampa volá
Nemohu nyní zpět, nemohu vpřed
Zvědav vyčkávám rozednění
Až vyjeví se pravda holá
Co se to děje a co chtějí?
Proč se mi v noci vysmívají?
Jsou to snad moji z pekel braši?
Proč v noci, ve dne tolik straší?
Luno, proč?
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
Komentáře (0)