Michaeli

Michaeli

 
Prosba
 
 
 
Michaeli  o tvé přízni sním 
s houfy jepic zápolím
ve tmě se skrývají 
hladoví bývají 
cestičky všecky hlídají
 
Cestičky   co patří mně 
odežeň je ode mě
rozdrť silou nebeskou 
ať nemučí duši mou
 
Dušičku hravou   zpívající 
pyšnou   paličatou   nekořící

. .

 

Dik 
 


 
Michaeli   děkuji
tvou zásluhou zpytuji 
a pokoru projevit šanci mám 
pro všechny   co v srdci mám
 
Děkuji    k tvým nohám pokládám 
duši svou   co je   díky tobě 
tvou zásluhou vůči zlobě
 
Svou pýchu v oltář ponechám 
jen ať bližní uhlídám!
 
 
 
 
 

Autor Móny, 13.04.2016
Přečteno 695x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, bogen, Kubíno, Kapka, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel