Anotace: ...
V kamenech hledá zuby času,
pod vrstvou jílu skrývané.
Naslouchá radši jejich hlasu.
Po řeči lidí nemane.
Prach štětcem stírá pěkně, s citem,
těší se, co mu odhalí.
Sám touží stát se monolitem,
na ledu odplout do dáli.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?