Anotace: "Největší zbabělec je muž, který v ženě probudí lásku, když nemá v úmyslu ji milovat." B. Marle (napsána 13.4.2016)
Viním tě, že vzbudil jsi ve mě lásku
tak náhlou náklonností, které jsem věřila
viním tě, že nasazoval sis jen masku
zatímco já vše bych ti slíbila
viním tě, že vzal jsi mi všechno
a sám nedal jsi nic
a teď jsi tak zbabělý, že nemáš
mi k tomu ani co říct
viním tě za bílou lajnu
myšlenek, jež potrhala mi křídla
a já jak auto zbavené kontroly
narazila jsem do svodidla.
Viním tě, že v mojí mysli byl jsi ten pravý
prostě dokonalý chlap
a nakonec jsi stejný jako každý druhý
nic víc než jen obyčejný - SRAB.
Svou básní jsi mě dostala jako nikdo jiný... Nedokázala bych to tak krásně napsat, přitom mám úplně stejné pocity. Jednoznačně ST
14.04.2016 14:35:43 | Janna
Děkuji, mně se to stalo už víckrát a nikdy mě to asi nepřestane udivovat...
14.04.2016 21:50:14 | mauvais-ange