Anotace: Psaný z fleku.
Jedu životní dráhou
mé pohledy prahnou,
co a jak bude,
či co mi zde zbude.
Letím jak pták po obloze,
bez vědomí o rozloze,
nevím, kde jsem- zda doopravdy na nebi.
To se dozvím v zápětí.
Bum, bác, srážka s plotem,
selhávám, chci být znovu pilotem!
Bum bác, proč ten život je tak krutý.
Chci být jedinec se sebou spokojen.
Společnost mě padat nutí.