Ceny závratně stoupají
Anotace: V kavárně se naučíte ledacos.
V kavárně nasávám podstatu života.
Kolik stojí manikúra v Praze?
Je to hodně důležitý.
Asi tak nějak jako kyslík.
Znáš to.
Bez toho se neobejdeš.
Červeně rudé rty objímají cigaretu.
Není nad svobodu.
Nehty v barvě pouštní růže zdobí výrazně modré ornamenty. A zlato k tomu.
Mám ráda zlato. Říkej mi tak.
Všude ticho. A hluk.
V rádiu hlásí něco o přestřelce.
Madam s hadí kabelkou odchází. Už se tu necítí bezpečně.
Sloupl se jí lak.
Život je problém.
Velký.
A to je právě problém.
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)