Ďáblu kmotrem
režim cvičené opice
vyčtená moudra v kolonkách přesvědčení
vegáč zahustit opepřit promíchat
gulášek k zahlcení
oslava iluze ze všech stran
přání nadějí zítřků
vznešeně popsaný sprostý klam
narvaný pod pokličku
v piedestal vrostlý ..pasovaný v pravdu
cynický ignorant v odřeném kvádru
a vysmívá se ..chechtá
hloupá ega lechtá
životem
ďáblu kmotrem
Přečteno 485x
Tipy 11
Poslední tipující: A42, MARKO, Jort, Mácha, Amonasr, Kubíno, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)