Ty jsi se neučil?
Ty jsi se neučil ?
Já neměl čas,
zpíval jsem black metal,
ztratil jsem hlas.
Ty jsi se neučil ?
Nebyla chvíle,
zkoušel jsem novinku,
píchnutou v žíle.
Ty jsi se neučil ?
Měl jsem jinou činnost,
hrál jsem hru Swat,
abych potlačil zločinnost.
Ty jsi se neučil ?
a kdy asi proboha?
zkoumal jsem u dívek,
co to je děloha.
Ty jsi se neučil ?
někde furt jsem lítal,
namísto zlomků,
piva jsem sčítal.
Ty jsi se neučil ?
jednou to přečetl,
fakturu za plyn,
když pokoj jsem zametl.
Ty jsi se neučil ?
dělal jsem co mohl,
zadání písemky,
z kabinetu šlohl.
Přečteno 506x
Tipy 8
Poslední tipující: ChrisDill, boneslash, bogen, Smeglofus, Lioness
Komentáře (12)
Komentujících (6)