Myšlenky prokládám apatií
co klid mi vnitřní dává
a nad domem zas mraky se honí
z okna tramvaje vidím
jak i toto jaro roste tráva
jako můj věk a starosti, co zas příjdou z rána
šeď domů, dítě na koloběžce
nesmím ten úděl svůj chápat tak těžce
plochý zvuk hučící dopravy
a světlo skrz rohovku proudící do hlavy
na čím jen přemýšlí ty stálé povahy?
nevím to, usínám lehce.