ta je krááásnáá:) stezky žití v dlaních ... to v nich je život:)*
19.04.2016 21:31:14 | Ragnell
Bože a kdo by nestál....
Napřed ti otřu
zaschlé slzy,
pak víno
ze tvých rtů svými.
Rukou projedu ti vlasy
to abych cítil
jak jsou jemné víš.
A v dlaních svých
sevřu tvoje dlaně....
....:-)...
19.04.2016 19:23:42 | Mácha