Až bude třeba, pak nebudeš mít žádný cetky...až bude třeba, pak budeš samodruhá, možná že budeš mít krásný chutě, tak jako aprílový počasí...až bude třeba, tak nebudou tě starý rány bolet, až bude třeba stavět hnízdo a k němu dobrej dolet:-)
07.05.2016 23:05:39 | básněnka
...tys úžasná básnířka :-) St :-)
22.04.2016 13:07:38 | tvořilka