myslela som
že ťa počujem kričať
bež
bolo to živé
po toľkých rokoch
po jednom kilometri
a deväťstosedemdesiatych dvoch metroch
som sa prebudila
so saharou v ústach
všetko bolo tak prázdne
dialógy s mŕtvymi
mi idú najlepšie
pri káve s najbližšími mlčím
nedá sa to porovnať
mám malý diár
do ktorého si zapisujem každý sen
pretože neviem rozoznávať skutočnosti
je to ťažšie ako by hociktorý psychiater
dokázal uveriť
okrem viery v zdravý rozum
sa strácajú časti života
ani nie pomedzi prsty
ale rovno cez otvorené náručia
tečú ako víno
ktoré sme spolu pili
na naše výročie
kedysi v dvetisíctrinástom
naposledy
.
Osobně více sním než žiji. A vím, že se mi to jednou spojí. Je to skvělé. Fakt.
25.09.2016 22:15:46 | VEDz RVAHEs