Hračka
Kdysi kdosi do tvých žil
Rudý rubín roztavil
Proto krvácíš tak něžně
Někdo kdysi dávno ti dal tep do žil
Tehdy jej rytmem přibarvil
Abych to mohl poslouchat
Tenkrát dostala´s mnoho krásných darů
Avšak neušla jsi zmaru
A já uchvátil tě do svých spárů
Poslední záškuby spletence nervů
Poslední výkřik ze záhrobí
Jeden řez
A konec
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)