Strach neklepe na dveře,
ale na čela.
Při druhé whisky
už klepe z vesela.
Hrdina
je z něj už při třetí.
Tak češi do zbraně
a střílet do dětí.
Je divná doba
a divný století.
Viník je oběť,
vinny jsou oběti.
Víš, útok
NENÍ obrana.
Nejsem moc chytrá,
jsem jen zklamaná.
Že oči dnes koukaj
tak nějak neslepo.
Strach klepe na čela.
"Klepy, klep"
Kdo je to?