Už se to nedá napravit
Spadly mi růžové brýle,
už nemyslím na společné chvíle!
Dál mysli si na jinou,
pro mě už nejsi hrdinou!
V srdci vyhasl lásky žár,
už necítím nic, ani žal!
Všechno jsi rozbil na kusy,
nestojím o nové pokusy!
Přečteno 548x
Tipy 10
Poslední tipující: Druid, jondys, Tom XVI, Kubíno, lesní víla, Mácha, Jin&Jang
Komentáře (4)
Komentujících (3)