Z obchodu žiletek
Anotace: Předmětné i bezpředmětné výzvy života...
Po smrti přichází zas život.
Tak nějak sladce.
Je to pech, motat se v tomhle kruhu.
Nemůžu bejt výjimka?
Radši bych to peklo.
Nikoho nespálím o nic víc.
Tak jdeme hřešit.
Po smrti přichází zas život.
Tak nějak hořce.
Je to pech, motat se v tomhle kruhu.
Nemůžu bejt výjimka?
Radši bych to nebe.
Nikoho neštvu nijak víc.
Tak jdeme domů.
Žiletku doprovází život.
Někde se o tom mluvilo.
Mně ji neprodali.
Tak snad příště.
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Jin&Jang
Komentáře (0)