Život je krásný dar
obzvlášť když tu nejsi nazmar
je třeba mít nějaký cíl který můžeš dokázat
jen tak můžeš správný směr nabrat
přestaň myslet na sebe mysli na druhé
když to budeš potřebovat oni ti pomohou také
rozdávej kolem sebe štěstí a optimismus
k ničemu beztak nevede postoj zvaný pesimismus
takže hlavu vzhůru žijeme jen jednou
tak ať tady zbůhdarma neputujeme planetou....
Dík za zamyšlení. Občas je potřeba si uvědomit pravý stav věcí, abychom neutkvěli na vyhrocených žabomyších frontách :-)
17.05.2016 07:22:40 | Pamína
..ach máš tak nádherné srdce..nestačím se divit, jak nádherné jsi stvoření .-)
07.05.2016 01:03:34 | tvořilka