Usedám do křesla,
usedám sám.
Naděje vyhasla
z téhle ztráty
Usedám do ticha,
usedám sám.
Zkončit to muselo,
sama to víš.
Vše se nám zhnusilo,
nebo snad.
Usedám do ticha,
sklenku si nalévám.
Verdikt vybrala jsis sama,
nic ti nemám za zlé.
Důvěra sebrána
tvým ne.