Anotace: .
Ti, kteří udělali svět hezčím, opravdu hezčím
nikdy z něj nebyli.
Ze světa, který musel zůstat tajemství i jim
svět za víčky, které spadly únavou v hlubiny..
..svět za víčky soucitně přimhouřených očí..:-D* ST*
04.05.2016 12:48:43 | Frr
první dva verše skvělé :)
04.05.2016 07:41:51 | Ragnell
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?