Snad
Anotace: Nebo raději asi....
Psavá duše ztichla na čas
a teď slova nenachází
Chybí to tolik
psát a nemyslet
Ale nějak já nevím jak
Jak znovu najít mýtinu
ke které cesta zarostla
Chybí mi tolik to tkaní myšlenky do slov
ta poezie písmen
Jen čistá stránka umí být tak neúprosná
Jo instantní recept "jak na to pro blbý!" by se mi hodil
Našel by se někdo,
kdo do mé schránky přeplněné
by ho snad zahodil....???
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)