Vítr
Vítr je chytrý
zná spoustu cest
ty vzdušné proudy a víry
do nebeských měst
Vítr mě hladí
mou zaťatou pěst
na rty mě líbá
svádí a zpívá
o místě
kam může mě svést!
Vítr je čaroděj
zjasní třpyt hvězd
laská mi vlasy
osuší řasy
a objetím svým
prostoupí mnou
já jím
letím s ním!